sulka

cool

"Jag dör nu, Jonathan."

Publicerad 2014-10-21 15:40:48 i Allmänt,

Haha, hittade ett foto på mig och Emma hemma hos mormor! Emma är jättevacker, utstrålar klassisk skönhet osv. Och jag ser ut som skorpan i bröderna Lejonhjärta?


Katten är hemma!

Publicerad 2014-10-21 02:34:10 i Allmänt,

Jag vet, snabba ryck. Men hon är hemma igen! När jag var i skolan idag fick jag ett samtal från en tjej vars pappa delade ut post i mitt område och som hade sett katten i parken här precis utanför. Jag var ju som sagt inte hemma, så fick återigen utnyttja min stackars granne. Ringde alltså Lisa och bad henne springa ut och kolla, och dör var hon! Hon kom springande som ett skott har jag hört, så hon höll sig väl antagligen inte borta frivilligt. Så jag får tacka Lisa för att hon än en gång ställde upp för mig under kattkaoset. Nu ligger hon (katten alltså, inte Lisa) bredvid mig i sängen och spinner. 

Katten är borta.

Publicerad 2014-10-19 21:50:53 i Allmänt,

Katten har sprungit bort :'( jag saknar henne jättemycket. Lämnar min balkongdörr öppen dygnet runt så hon ska kunna komma in (hej, inbrott) vilket resulterar i att det är typ fem grader i min lägenhet (Hej frostskador). Därför sover jag hos grannen Lisa inatt (hej tränger sig på). Vi kollar på american pie och äter mackor med marmelad och ost (hej nittiotal).
*saknar katten*

The Sims levererar

Publicerad 2014-10-14 21:22:36 i Allmänt,

"Älskling, det är något jag har tänkt fråga dig"
"Ja, vadå?"
"Jo, jag undrar om du.. vill måla med mig?"
"Åh baby, klart jag vill!"
*happy forverer*

Djur > allt annat

Publicerad 2014-10-03 21:57:00 i Allmänt,

Har tagit en katt under min vinge. Min mosters katt som blivit en motvillig innerkatt har nu fått komma till mig och bli en mycket mer medgörlig utekatt. Jag har alltså startat min karriär som cat lady, och vi är sååå käära i varandra.
Hihi, bby <3

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela