sulka

cool

Badoodo

Publicerad 2013-10-08 20:38:00 i Allmänt,

Det här hände alltså. 

Man, 23, som råkar vara min granne, skriver till mig på Badoo och frågar om lappen som jag satt upp i trapphuset. Var helt övertygad om att han skulle ba: "fan vad otrevlig du är! Klart man får slänga sina sopor var man vill, det är ju för fan en soptunna!" Och så skulle jag per automatik hugga tillbaka, och sen skulle han komma ner och knacka på och sen skulle han slå mig och sen skulle han hota mig så att jag inte vågar anmäla och sen skulle jag vara tvungen att flytta eftersom hans blotta uppsyn skulle få mig att kissa i byxorna och sen skulle mitt liv vara förstört för evigt.
 
Fatta lättnaden när jag fick detta meddelande:

Kan alltså bo kvar i min lägenhet. For now.

HAHAHA

Publicerad 2013-10-07 21:01:23 i Allmänt,

Fick svar på min apelsinpumpa?!?! Så jävla bästa grannar jag har! Förutom hen som slänger sopor i fel papperskorg.. Men hen borträknat då! 

Men jag fattar inte, förväntas jag svara nu? Hen skrev ju "Who are you?" Eller är det bara menat som en replik till själva apelsinen? Fattar ej. 

Arg lapp

Publicerad 2013-10-07 16:55:58 i Allmänt,

Idag har jag tagit min arga-lapp-oskuld! Grejen är att en av mina grannar har slängt sina sopor i en sån där liten soptunna, såna som står bredvid bänkar och på tågstationer. Typ. 
Hur som, lappen kanske blev lite väl arg, trots att jag började med "söta grannar". Skrev ju ut mitt lägenhetsnummer också. Är typ rädd att någon faktiskt ska knacka på och vara arg.

Åh, ångesten. 

Pumpa!

Publicerad 2013-10-07 12:38:14 i Allmänt,

Ställde ut en tidig halloweenpumpa på trappen igår. Detta är inte en helt konventionell halloweenpumpa av tre anledningar. 
1. Det är inte halloween än.
2. Det är inte en pumpa, utan en apelsin.
3. Budskapet kanske mer är "psykos" än "spökigt". 
Badoon't

Publicerad 2013-10-06 22:28:40 i Allmänt,Badooregel nr1: använd inte raggningsrepliker i allmänhet, och i synnerhet inte sådana som på något sätt involverar rotfrukt. 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela