sulka

cool

Stora E

Publicerad 2012-05-05 14:18:33 i Allmänt,

Var och kollade på Jespers nya lya idag! Han flyttar till stora Essingen, så nu blir vi ö-grannar! Tre stationer med tväris så är man där liksom!

Och den var jättefin!

Grabbarna spanar in utsikten

Tunnelbanehyfs

Publicerad 2012-05-02 14:14:23 i Allmänt,

Goder dag.

Fint väder! Man blir så glad av solen! Åt en Daim päron i gräset utanför skolan idag och kände mig som ett sommarblomster!

Sen satte jag mig på tunnelbanan hem och förfasades över folks oförskämda sätt.
Tunnelbanan glider in på perrongen, och redan innan alla som vill gå av har får göra dito tränger sig portföljstyngda män, buffliga tonåringar och arga mammor in mellan dörrarna och slänger sig likt hungriga hyenor över närmsta säte till de något långsammare gamlingarnas förtret. När de kliver på är alla platser redan tagna.
Så där får Agda och Stig stå och gunga och slira runt ända till Slussen där de förhoppningsvis hinner haffa en sittplats mellan det att den ena skaran jagcentrerade Svenssons går av och den andra entrar.

Inte försöker jag påstå att jag är någon perfekt altruist, men nog fan reser jag på mig om en gamling står.


 

Lurendrejare!

Publicerad 2012-05-01 14:44:00 i Allmänt,

Jag vet liksom inte hur jag ska ställa mig till sånt här. Den är ju tråkig och sexistisk, men det är liksom inte det jag blir mest irriterad på. Utan på slutkommentaren. "kvinnor med humor". På nåt sätt lyckas de ju i en millisekund få mig att vilja tycka att det här är kul.

Det är så fult! Det är som för att lura svagsinta kvinnor till självförakt.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela