sulka

cool

Handorgie

Publicerad 2012-04-30 14:26:50 i Allmänt,

Hejhejehejeje

Köpte en ny penna idag, så nu är det handorgie här. Ritar händer och händer och fingrar och händer.

Vad hatar Hanna? e01s19

Publicerad 2012-04-25 21:21:00 i Allmänt,

Det finns mycket jag ogillar.

Jag ogillar när man kollar på reklam och glömmer bort vilket tv-program man kollar på.
Jag ogillar när folk sparar smörkniven.
Jag ogillar pretton.

Det är mycket få saker jag hatar. Men fan vad jag hatar att vara astäppt i näsan och inte ha nån nässpray! Värre tortyr än skendränkning gånger järnjungfrun upphöjt med sträckbänk.Okej,

Publicerad 2012-04-25 19:55:54 i Allmänt,

Nu är det dagens avsnitt av halv åtta hos mig. En ung tjej. Hon tar fan priset. hon bjuder på falukorv, spaghetti och ketchup-sås. No jokes. Med majs till.

Skäms!

No one fucking cares :'(

Publicerad 2012-04-25 18:23:36 i Allmänt,


Här sitter jag i min ensamhet och sjunger på The Poodles.. Såhär kan det se ut då.På tal om ensamhet. Har vart lite deppig den senaste veckan av okänd anledning. Jag har själv agerat känslo-detektiv, och febrilt letat efter någonting att jämra mig över, men utan framgång. Mitt psyke kommer liksom undan gång på gång. Så jag får väl helt enkelt inse att jag bara leker martyr. Kanske ska ta nårra sånahärna piller dårå?

Om de inte hjälper så är ju närhet vetenskapligt bevisat ett botemedel mot depression. Tur att man har någon i sitt liv. 
I <3 Me.

Helge Skoog och jag

Publicerad 2012-04-25 17:17:59 i Allmänt,

Hej Schnootysar.

Sov hos Neyman igår, och har kommit hem från denna färd, till mitt eget slott alldeles nyligen. Borde väl plugga kan man tycka. Gör väl allt annat, kan man tro.


Som till exempel, kollar på halv åtta hos mig-reprisen! Nu är det nån teknikgubbe som ska bjuda på black and white. Vem bjuder på black and white när man är med i det programmet?! exclusively idiots, tror jag nog. Liksom, vem sätter sig er och ba "Nu måste jag komma på något originellt och innovativt att bjuda mina gäster på..... *sNiLLeBLiXt* Skagentoast till förrätt, black and white till varmrätt och.. Gino till efterrätt! Jag kommer slå dem med häpnad!"


Åh, kretiner.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela