sulka

cool

En artonårings guide till bättre länder.

Publicerad 2011-04-11 17:02:38 i Allmänt,

Nu ska jag berätta om en stad i fjärran, mittens rikes mitt.

Johanna snarkar och jag hyperventlierar

Johanna och jag tog nattåget till Berlin. Det var typ det hemskaste jag någonsin har gjort. Jag har cellskräck, och tycker att tåg i allmänhet är lite obehagliga. Men on top of that så är ju platsen man har i dom där jävla liggvagnarna typ femtio kubikcentimeter. Och ON TOP OF THAT så var inte det här tåget ett vanligt tåg som skulle åka på land, som vanliga tåg gör. Nähähäh, gud så tokigt det skulle vara. Det här tåget ska va lite spejsat, lite special sådär, och går ju såklart PÅ EN FÄRJA! Så jag är alltså fast i en inhägnad lämpad för en dvärg, på ett tåg, på en färja. Så jag låg och hyperventilerade inpå småtimmarna medan Johanna snarkade bredvid mig. Åh så kul det var, åh, åh! Och Johanna försökte påstå att hon visst var vaken, men i sådant fall tycker jag att det är jävligt otrevligt av henne att låtsas som om hon sover när jag är en vän i nöd.

 

Fresh_brud_93@kooltown.se

Det här var när vi precis hade kommit fram till Berlin. Klockan var typ halv sex, de enda som var ute på gatorna var tjackpundarna och sopgubbarna (okej jag frågade inte om dom var tjack- eller heroinpundare, men jag antog det förstnämnda eftersom de var uppe vid givna timme på dygnet) och jag och Johanna.

 

Men sen. Damn, Berlin är fan den bästa stan i världen, no doubts! (Okej jag har inte varit i alla städer i världen, men nästan.) Deras lokala bowlinghall va typ på samma nivå som whiteroom i Sverige. Nu kommer alla stureplanare och ba: Hähä förortaren tror att hon vet nåt.. Och det är väl sant i och för sig att jag aldrig har varit på whiteroom, men jag kan inte tänka mig att det är speciellt mysigt att spolas bort i cristal, bli riven i bitar av alla divor och att alla killar mäter ens kroppsfett med blicken.

Whiteroom. Är det bara jag eller ser det inte ut som ett typiskt hang out för typ A-teens och E-type?

Hur som haver så hade de en fin bowlinghall, det var det jag ville säga. Och ärligt talat, billigare ställe än Berlin får man ju leta efter. En B52 kostade 2.25 euro, dvs typ tjugo spänn. Går ju att leva med.

Så snälla, stanna inte kvar i Sverige, åk ill Tyskland. För fan.

 

 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela